Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2018 01:29 - РУСИЯ-2018.ПУТИН.Дванайстий играч.НЕУТРАЛИЗИРА ИСПАНИЯ .Релевантно.Ноторно/Ав:born.Кой и защо допусна извън игрова намеса на мача Русия-Испания!
Автор: stefbelchev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2838 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 02.07.2018 02:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПУТИН. ОТ СТРАНАТА С ОГРОМНИТЕ ШИРОКИ РАЗСТОЯНИЯ. МНОГО ЛЕСОВЕ, ПОЛЯ, РЕКИ, МОРЕТА. ОТВОЮВАНИ ОТ СВЕТОВНИ ИМПЕРСКИ АГРЕСОРИ И ЗАВОЕВАТЕЛИ. ОТ ЧИНГИЗ ХАН-ЕПОХАТА ДО КОСОВО-КРИМСКИТЕ НАРОДНИ ВОЛИ.
ПУТИН.
Дванайстий играч. НЕУТРАЛИЗИРА ИСПАНИЯ. Релевантно. Ноторно

image======
         Кой и защо допусна извън игрова намеса на мача Русия-Испания image Автор: born   Категория: Забавление    Прочетен: 1713035
http://born.blog.bg/zabavlenie/2018/07/02/koi-i-zashto-dopusna-izvyn-igrova-namesa-na-macha-rusiia-isp.1615348

    Крайно време е ФИФА да вземе екстрени мерки за невмешателство извън терена. Ето кой нерегламентирано се намеси в играта :
image Що се отнася до съдията , той бе манипулиран и поучаван чрез новата /руска/ система за видео наблюдение з! И то не от кого да е, а от дванадесетия играч на Русия !image

Да не говорим за т.н. треньор /Ел Команданте Черчесов/ и  уж вратаря Акинфеев /Шива/ !
image
При това положение на нещата резултатът бе предначертан, независимо от съпротивата на испанците !
Абсурдно е да се допускат подобни вратари на официални мачове !
                                            
image

ПП. След мача испанския вратар Де Хеа /както бе наричан досега/ е заявил, че най-сетне е  щастлив да обяви пред всички принадлежността си, като дефилира с истинското си име ГЕЯ !
                     image
                    image
Коментари


1.
valdor1355 - Путин е враг номер едно на световния ...
00:23 
Путин е враг номер едно на световния спортсменски футбол! Целият свят вече е наясно! Той е подмолният комунистически режисьор, той е мръсният червен папа в сянка! :-о Целта му да компрометира световните футболни сила беше ясна от самото начало! :-о ;))))))

2. vaquero - born,
00:35
Видно от показаните от теб материали, Русия е провела хибридна атака срещу Испания в осминафиналния мач. В отговор руските футболисти трябва да бъдат обвинени в употреба на допинг и изхвърлени от първенството.

3.
leonleonovpom2 - Здравей, Стефане!
00:44 
Поради вмешателството, всички натовски отбори ще бойкотират срещите с Русия! Затова и Дания не си вкара дузпите, да избегне среща с Русия!
Не се знае хроватите как ще подходят, но се очертава бойкот за Русия - до финала!
Виж ти, как се законспирирал Гевара!
Ами те -руснаците имат и двама близнака-МИР-ан-ЧУК! Преведено - Световни с чук!
Мамма миа!
Голяма конспирация!?
Лека нощ , приятелю!


4. born - Путин е враг номер едно на световния ... 00:54 valdor1355 написа: Путин е враг номер едно на световния спортсменски футбол! Целият свят вече е наясно! Той е подмолният комунистически режисьор, той е мръсният червен папа в сянка! :-о Целта му да компрометира световните футболни сила беше ясна от самото начало! :-о ;))))))    

   
Това, което казваш е релевантно и ноторно ! Според изключително точните изчисления на един особено талантлив провинциален Програмист, Русия е твърде изостанала страна и спрямо България е назад със 168 години ! Според специалиста, който ежеседмично посещава Русия и е една от най-големите й познавачи-аналисти руският футбол изостава също почти толкова - 158 години. А кой е виновен за това положение на нещата ? Дванадесетия играч естествено !

5. born - Видно от показаните от теб матер... 01:01 vaquero написа: Видно от показаните от теб материали, Русия е провела хибридна атака срещу Испания в осминафиналния мач. В отговор руските футболисти трябва да бъдат обвинени в употреба на допинг и изхвърлени от първенството.

    И не само ! Очевидно е, че освен допинг са употребени и бойни отровни вещества !Според експерти не е остарелия и омръзнал на всички "Новичок", а най-новото -"Дурачок" ! Имам обоснованото предположение, че това най- страшно БОВ е приложено хибридно и в блога, спрямо някои ... Пораженията са страшни, ако съдим по Гетю и компания.


6. born - Поради вмешателството, всички ... 01:04 leonleonovpom2 написа: Поради вмешателството, всички натовски отбори ще бойкотират срещите с Русия! Затова и Дания не си вкара дузпите, да избегне среща с Русия!
Не се знае хроватите как ще подходят, но се очертава бойкот за Русия - до финала!
Виж ти, как се законспирирал Гевара!
Ами те -руснаците имат и двама близнака-МИР-ан-ЧУК! Преведено - Световни с чук!
Мамма миа!Голяма конспирация!? Лека нощ , приятелю!

     Лека нощ !
Благодаря ти за така забавния коментар !
=
image
==





Гласувай:
10



1. planinitenabulgaria - Отворих блога Ви,
02.07.2018 07:22
не открих постинг, който да прави смисъл. Ще продължа да търся...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: stefbelchev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1946474
Постинги: 865
Коментари: 624
Гласове: 6566
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930